Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medior Software Developer

Plaatsingsdatum 10-12-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Goor Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Concurrerend - Op basis van opl...

Als Software Engineer wil je je vooral bezig houden met het ontwerpen en bouwen van applicaties. Dit wil je natuurlijk niet alleen maar doen op basis van opdrachten van klanten of leidinggevenden.

Je weet zelf namelijk heel goed hoe het moet! Maar krijg je die kans wel bij je huidige werkgever? Wordt je ook beloond voor al die eigen input die je levert? Nee???


Kom dan eens praten over de vacature van


                                     SOFTWARE ENGINEER (M/V)

bij BeeSmart ICT Solutions!Hier geven ze je alle mogelijkheid om jezelf te zijn, je stem te laten horen en je eigen opdrachten van A tot Z aan te pakken en op te leveren.

Bedrijfscultuur:
Onze opdrachtgever BeeSmart ICT Solutions levert telecomoplossingen en Cloud verbindingen in de breedste zin van het woord. Zij willen hun klanten optimaal bedienen en flexibiliteit speelt hierin dan ook een belangrijke rol.

 

BeeSmart beheert haar eigen verbindingen en kan dus zelf diensten en producten, maar ook verbindingen in en uitschakelen. De telecom gerelateerde producten en diensten worden steeds meer verbonden met overige ICT en Cloud computing. Om hierin voorop te blijven lopen en hun klanten uitstekende kwaliteit te kunnen bieden hebben zij geïnvesteerd in een eigen datacenter en hooggeschoold personeel met directe kennis van zaken.

 

Tevens is BeeSmart ICT Solutions is een specialist in Cloud Computing en SaaS- oplossingen met een klantenkring in de bibliothekenbranche, het onderwijs, het MKB en de zorgsector. Zij gaan langdurige samenwerkingen aan waarbij BeeSmart proactief mee denkt met haar klanten en totaaloplossingen realiseert.

Binnen deze groeiende organisatie kom je te werken binnen een team van professionals met elk hun eigen expertise.

 

De Functie:
Als Software Engineer programmeer je, bouw je en test je de gebruikte programmatuur en applicaties. Je werkt samen met je collega’s aan uitdagende projecten waarbij je veelvuldig klantcontact hebt. Je bent niet alleen de uitvoerend techneut, je bent tevens adviseur en sparringpartner van opdrachtgevers, collega’s en/of derden.

 

Je vind het dan ook leuk om zowel zelfstandig als met klanten en collega's samen te werken. Je weet als geen ander dat het succes van je projecten al begint op de “tekentafel”. Je bent dan ook zeer goed in staat om klant specifieke wensen en eisen uit te vragen en uit te werken.

 

Uiteraard wil je een gedegen product opleveren dus test je de software zelfstandig of met collega’s tot alle bugs eruit zijn. Ook documenteer je de belangrijkste technische informatie, zodat je zelf (of andere engineers) hier later weer mee aan de slag kunnen.

 

Wat verwachten wij van jou?

Onze Software Engineers zijn méér dan alleen maar technisch uitstekend onderlegd.

Om onze klanten van de juiste tools te voorzien, heb je ook andere competenties nodig, zoals:

 • Goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Enig commercieel inzicht, zowel voor de eigen organisatie áls voor de opdrachtgever,
 • Zowel zelfstandig als in een team kunnen opereren;
 • Gestructureerd en accuraat kunnen werken;
 • Het snel eigen kunnen maken van nieuwe technische systemen, procedures en werkwijzen;
 • Sociaal ingesteld naar zowel klanten, collega’s als naar leidinggevenden.

Om als Software Engineer binnen BeeSmart te kunnen slagen beschik je tevens over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO Informatica opleiding*
 • Ervaring met verschillende netwerktechnologieën.
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Gedegen kennis in het opstellen van een Functioneel Ontwerp.
 • Uitgebreide ervaring en kennis van C# / ASP.NET & SQL
 • Ervaring met Azure is een pré
 • Kennis van Scrum methodieken en Agile development.
 • Klant-, resultaat- en kwaliteit gerichte houding
 • Interesse in nieuwe diensten en nieuwe media
 • Rijbewijs B

*Ben je onlangs afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan vol mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

 

Wat bieden wij jou?
BeeSmart biedt meer dan alleen een baan. De groei die de organisatie doormaakt biedt kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling op zowel de korte als de langere termijn. Je komt te werken in een enthousiast team van klantgerichte en zeer flexibele medewerkers. De markt waarin je beweegt is snel, innovatief en altijd in beweging. BeeSmart draagt er dan ook zorg voor dat je altijd met de nieuwste technieken mag werken. Omdat de Software oplossing in eigen beheer wordt gemaakt is er volop kans om je in de breedte te ontwikkelen. 

 

Het geboden salaris is uitdagend en mede afhankelijk van je opleidingsniveau en aantoonbare werkervaring. Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen per jaar met daarbovenop de beschikking over 13 ATV dagen.

In deze functie krijg je tevens de beschikking over een auto van de zaak. Dat je, naast een mobiele telefoon en laptop van de zaak, alle tools krijgt die je nodig hebt om de functie naar behoren uit te voeren spreken natuurlijk voor zich.

Wil je meer weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

Telefoon : 06-11046734
Mail : Mathieu@StaffMember.nl

Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Telecommunicatie
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden ICT Software Agile Scrum Azure .NET Programmeur Engineer Cloud Verbindingen HBO Informatica Xamarin C# Software Developer Development Ontwikkeling

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer