Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: International Sales Manager

Plaatsingsdatum 09-09-2016 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 4500 - 5000 afhankelijk van opl...

De uitstoot van schadelijke uitlaatgassen wordt een steeds belangrijker onderwerp op de internationale agenda.

Onze opdrachtgever HUG Engineering produceert systemen die aan deze reductie een belangrijke bijdrage leveren. Om de kansen in de Europese markt ten volle te benutten zijn wij samen met hen op zoek naar een

INTERNATIONAL SALES MANAGER

De baan:
Sales Manager zijn bij HUG Engineering B.V. betekent vrijheid en ondernemerschap. Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten binnen Europa, waarbij de nadruk ligt op maritiem met een speciale focus op (mega) jachten.


Werken voor de wereldmarktleider op het gebied van emissie reductie technieken brengt verwachtingen met zich mee. Verwachtingen die we met onze producten momenteel ruimschoots overtreffen en zodoende opzoek zijn naar extra collega’s. Als Sales Manager heb je een sleutelrol waar het gaat om het behoud van deze positie. Als nieuwe collega ben je dan ook als geen ander in staat om de bestaande markt in Europa verder te ontwikkelen.


De ervaren Sales Manager die we zoeken heeft bij voorkeur de beschikking over een gedegen netwerk in maritiem Europa, is met zijn of haar klantgerichte instelling in staat om nieuwe klanten aan zich te binden en de reeds bestaande klantenportefeuille in omzet verder te ontwikkelen. Een sterke affiniteit met diesel- en gasmotoren is een pre.

 

Om de ambitieuze doelstellingen van HUG Engineering te behalen is het van belang om in een vroeg stadium betrokken te worden bij de projecten. Als Sales Manager weet je als geen ander wat er bij dit proces komt kijken en ben je in staat om vroegtijdig in beeld te komen bij je “potentiele” klanten.


De functie-eisen:
Voor deze functie zoeken we een resultaatgerichte technisch specialist die zich herkend in onderstaand profiel:

 

- Een HBO opleiding in technische richting, waarbij de voorkeur uitgaat naar:
 o Werktuigbouwkunde;
 o Motorvoertuigentechniek;
 o Energietechniek; of
 o Technische Bedrijfskunde;
- Goede technische- en analytische vaardigheden;
- Ervaring in een internationale, technische salesfunctie van drie jaar of meer;
- Zeer goede vaardigheden in de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift, Frans in woord heeft een sterke pre;
- Klantgericht werken en denken is je tweede natuur;
- Bereid om veelvuldig internationaal te reizen;
- Rijbewijs B (E);
- VCA
- Een zeer zelfstandige en resultaatgerichte basishouding.


Arbeidsvoorwaarden:
Naast zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt HUG Engineering ook een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een resultaat afhankelijke tantième. Een laptop, smartphone en representatieve auto van de zaak behoort dan ook tot je standaard uitrusting.


Over HUG Engineering:
HUG Engineering biedt een uitdagende werkplek met goede doorgroeimogelijkheden zowel nationaal als internationaal. HUG Engineering B.V. is een onderdeel van HUG Engineering AG in Zwitserland.

 

Wij zijn gespecialiseerd in reiniging van uitlaatgassen van diesel- en gasmotoren op het gebied van maritieme, mobiele en stationaire toepassingen. Door klantgerichtheid innovaties en knowhow zijn wij met de producten Multiclean®, Mobiclean®, COdiNOx® en Combikat® uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van roetfiltering en katalysatoren. Onze installaties zijn in de hele wereld actief aan boord van schepen, als ook in stationaire land installaties.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Emissie Werktuigbouw Sales Internationaal Commercie Accountmanagement Accountmanager Diesel Gas Techniek WTB Energie Combustion Verkoop

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer