Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Systeem Ontwikkelaar

Plaatsingsdatum 12-10-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Enschede Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform afhankelijk van op...

Voor De Rolf Groep, ontwikkelaar van digitale leeroplossingen, zoeken wij meerdere, full time beschikbare en ter zake kundige


Systeem Ontwikkelaars

met standplaats Enschede.


De Rolf groep
Ze houden van leren, sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. Maar vooral door ál hun kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland timmeren ze hard aan de weg.

 

De Rolf groep is een vooraanstaande totaalaanbieder van spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen, inrichtingsoplossingen en ICT-toepassingen voor het onderwijs en de kinderopvang. Een bevlogen organisatie die zichzelf tot doel heeft gesteld moderne leeromgevingen te creëren die het leerrendement en het plezier in leren vergroten.

 

Wat ze doen voor hun klanten doen ze ook voor de ca. 200 medewerkers. Als lerende organisatie delen ze zoveel mogelijk kennis en expertise met elkaar om iedereen te laten groeien. De drive om continu te willen verbeteren, de korte communicatielijnen, heldere afspraken en de nuchtere, realistische aanpak leiden tot hechte relaties met klanten, medewerkers én partners.

 

Betrouwbaarheid, kennis en expertise, no-nonsense-gedrag en loyaliteit zijn kenmerkende eigenschappen van de ruim 200 medewerkers werkend vanuit 4 vestigingen: Ochten, Enschede, Deventer en Amsterdam.

 

De IT-organisatie:
Qua IT is de Rolf groep is niet zomaar een IT-dienstverlener, maar een maatwerk serviceorganisatie en provider van het ‘eredivisie’ leerling platform genaamd ZuluConnect.

 

Ze staan náást hun klanten en leren elke dag van elkaar. Vanuit hun visie zetten ze IT geheel op maat en flexibel in. Hun locatie in Enschede bestaat uit een enthousiaste IT-club van ca. 40 medewerkers. Zij ontwikkelen, implementeren en beheren wij de IT-netwerken, concepten, diensten én het prijswinnende platform ZuluConnect bij 1500 Basisscholen in Nederland waarbij de transitie naar de Cloud centraal staat.


Jouw rol als Systeem Ontwikkelaar:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ICT-systemen, concepten en standaarden bij de onderwijsklanten en zorg je voor de verdere optimalisatie van het (internationale) netwerk en het bijbehorende serverpark. Je ontwikkelt samen met je collega’s voor klanten nieuwe concepten, producten en diensten die de transitie naar de Cloud mogelijk maken.

Als systeemontwikkelaar ga je aan de slag op de afdeling Dienst en Productontwikkeling, waar 3 enthousiaste collega’s uitkijken naar je komst. Werkplezier, daar draait het om binnen alle ICT-teams in Enschede. Dit doet men o.a. door elkaar regelmatig uit te dagen voor een potje Darts of PlayStation. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Diepgaande en actuele ICT kennis en vaardigheden op HBO-werk- en -denkniveau.
  • Relevante ervaring met Windows server omgeving.
  • Ruime ervaring met LINUX vereist, bij voorkeur RedHat/CentOS
  • Ervaring met Firewalls, Microsoft Azure, Office 365, IT security en/of BI is een pre.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Succes is verzekerd als je jezelf kunt omschrijven als een:
  • Ondernemende professional met passie voor IT;
  • Proactieve techneut, die graag samenwerkt, maar ook graag zelf aan de slag gaat.

 

Wat mag jij van de Rolf groep verwachten?
Een ontzettend leuke baan vol met innovatieve uitdagingen en een topteam om mee te werken. Je komt te werken bij een organisatie die steeds verder groeit. Er is dus altijd iets te leren!

Uiteraard ontvang je een marktconform salaris gebaseerd op je leeftijd en ervaring. Daarnaast kent de Rolf groep 25 vakantiedagen en daarnaast nog eens 5,5 ATV dagen op jaarbasis.

 

Last but nog least: Je krijgt onbeperkt toegang tot de ruim 180 IT-opleidingen/licenties via onze eigen opleidingsacademie.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi!

 

Wanneer je meer wilt weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

 

Telefoon: 06-11 04 67 34
Mail: Mathieu@StaffMember.nl


Heb je geen verder informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Rolf Prince2 Projectleiding Projectleider ICT IT Netwerk Onderwijs Hardware Software Klanten Oplossingen Docenten Leerkrachten Managers Zulu Connect Digibord Office365 Google

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer