Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Subsidie Consultant

Plaatsingsdatum 12-10-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Goor Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform en afhankelijk van...

VindSubsidies is één van de grotere adviesbureaus van Nederland en onderdeel van IDOX, een internationale beursgenoteerde organisatie die opereert vanuit Groot Brittannië. Met haar Nederlandse hoofdkantoor in Overijssel en een groeiende vestiging in Utrecht helpt VindSubsidies bedrijven en organisaties met het waar maken van hun ambities.

 

Eind 2018 openen de deuren van twee volledig nieuwe vestigingen, waarvan één in Enschede en één in Deventer. Om onze groeiambitie te realiseren zijn wij voor deze jonge en ambitieuze organisatie op zoek naar meerdere gedreven

Consultants (M/V)

voor 32 tot 40 uur per week.

Waarom kies je voor VindSubsidies?
In jouw rol als consultant help je onze opdrachtgevers om te innoveren en hun grenzen te verleggen. VindSubsidies werkt voor opdrachtgevers in de commerciële en publieke sector. De projecten waarvoor onze opdrachtgevers financiering zoeken richten zich op het oplossen van actuele maatschappelijke thema’s. Hierbij kun je denken aan projecten op het gebied van:


• Mobiliteit: het realiseren van een waterstofnetwerk
• Energie: het ontwikkelen van een nieuwe generatie windmolens
• Gezondheidszorg: een nieuwe generatie medicijnen voor de behandeling van kanker
• Retail: hoe op een efficiënte en duurzame manier om te gaan met retourgoederen


Wil jij bedrijven in staat stellen om hun maatschappelijk relevante projecten te realiseren dan is dit je kans!


Bedrijfscultuur:
De medewerkers van onze opdrachtgever denken in kansen in plaats van in beperkingen. Ze zijn flexibel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze zijn bereid om tijd te steken in het leren kennen van de producten en diensten die nodig zijn om de klant volledig te ontzorgen. Kenmerkend voor alle medewerkers is gedrevenheid, enthousiasme en een professionele grondhouding. Daarnaast werk je samen met collega’s aan de verdere ontwikkeling van ons EU team.

 

De Functie:
Als consultant beheer je je eigen klantenportefeuille en begeleid je de projecten van begin tot eind. Je voert daarbij zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uit of coördineert dit proces in een team van specialisten. Je schrijft zelfstandig subsidie-aanvragen en ondersteunt de bedrijven en organisaties bij de communicatie naar regionale, landelijke of internationale (overheids-) instanties. Je draagt er zorg voor dat rapporten en adviezen correct, tijdig en volledig worden opgeleverd. Deadlines zijn hierbij aan de orde van de dag.


Je bent in staat om snel een vertrouwensband op te bouwen met je relaties, waardoor je in de gelegenheid wordt gesteld om vergaand mee te denken met de organisatie. Je sterk ontwikkelde analytische vermogen maakt dat je tijdig de benodigde informatie beschikbaar krijgt van je opdrachtgever. Door je betrokkenheid en gedrevenheid overtref je de verwachtingen. Naast je adviesfunctie ben je als geen ander in staat om verbanden te leggen tussen de verschillende klantgroepen en sectoren. Je bent initiator van nieuwe projecten en je ziet kansen die anderen nog niet hebben gezien.


Je leidinggevende en aansturende vaardigheden weet je op een efficiënte manier in te zetten en zodanig dat klanten, opdrachtgevers, projectmedewerkers en/of collega’s constructief met elkaar samenwerken. Door je inspirerende manier van coachen zorg je ervoor dat teams de gestelde, ambitieuze doelstellingen behalen. Als netwerker pur sang onderhoud je je eigen netwerk en breidt dit steeds verder uit. Dit netwerk bestaat zowel uit het bedrijfsleven als (lokale) overheden.


Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over een gedreven en enthousiaste instelling en over een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde. Het is een pre wanneer je beschikt over een afgeronde universitaire bachelor en/of master in:
• Life Sciences/Chemie
• Energietechniek
• Biotechnologie / Medische biologie


Daarnaast beschik je in ieder geval over de volgende kennis en vaardigheden:
• Je bent accuraat in de opvolging van je klantcontact
• Je hebt een uitmuntend ontwikkelt analytisch vermogen
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de consultancy
• Je hebt kennis van nationale en Europese subsidieregelingen
• Je bent communicatief sterk
• Beheersing van Nederlands en Engels op professioneel niveau is een must.
• Je hebt een zeer flexibele basishouding
• Je kunt schakelen op álle niveaus en bent bekend met politiek gevoelige omgevingen
• Je bent gewend wetteksten snel eigen te maken en te interpreteren
• Je hebt gedegen kennis van het Officepakket


Wat bieden wij jou?

De organisatie biedt zeer veel ruimte voor eigen initiatief. Deze werkgever is bereid om tijd en geld in haar medewerkers te investeren. Een gedegen inwerkperiode is, evenals je enthousiaste en zeer gedreven collega’s, standaard.


De hoogte van je salaris is afhankelijk van passende werkervaring en opleiding. Daarnaast wordt je beloond op basis van een prestatieafhankelijk bonussysteem. Een laptop en een mobiele telefoon wordt uiteraard voor je geregeld en je krijgt de keuze uit het gebruik van een lease auto of een gunstige reiskostenvergoeding voor het gebruik van eigen vervoer. Het aantal vakantiedagen bedraagt 25 per jaar. Je beheert in deze functie je eigen agenda waarbij thuis werken ook tot de mogelijkheden behoort. Wel wordt je met enige regelmaat verwacht op kantoor voor overleggen of gewoon een kop koffie met je collega’s.

 

Ben jij gedreven, sociaal en werk je op basis van vertrouwen? Hou je er van om de meest innovatieve bedrijven van Nederland te adviseren en te helpen hun doelstellingen te bereiken? Dan is dit dé functie voor jou!


Wil je meer weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:


Telefoon : 06-11046734
Mail : Mathieu@StaffMember.nl


Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Subsidie EU NL WBSO Energietechniek Biotechnology Life Sciences and Technology Chemistry WO Europa Nederland Consultancy Consultant

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer