Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Servicedesk Medewerker

Plaatsingsdatum 09-06-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Nijverdal Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Afhankelijk van opleiding en er...

Voor onze klant BeeSmart in Nijverdal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en fulltime beschikbare

 

SENIOR MEDEWERKER SERVICEDESK (M/V)

met leidinggevende ambitie.

 

Bedrijfscultuur:
BeeSmart ICT Solutions levert telecomoplossingen en cloud verbindingen in de breedste zin van het woord. Zij willen hun klanten optimaal bedienen en flexibiliteit speelt hierin een belangrijke rol.

 

BeeSmart beheert haar eigen verbindingen en kan dus zelf diensten en producten, maar ook verbindingen in- en uitschakelen. Onze telecom gerelateerde producten en diensten worden steeds meer verbonden met overige ICT en cloud computing. Om hierin voorop te blijven lopen en de klanten voortdurend uitstekende kwaliteit te blijven bieden is er geïnvesteerd in een eigen datacenter en hooggeschoold personeel met directe kennis van zaken.

 

Tevens is BeeSmart ICT Solutions een specialist in cloud computing en SaaS- oplossingen met een klantenkring in de bibliothekenbranche, het onderwijs, het MKB en de zorgsector. Zij gaan langdurige samenwerkingen aan waarbij BeeSmart proactief mee denkt met haar klanten en totaaloplossingen realiseert.

Binnen deze groeiende organisatie kom je te werken binnen een team van professionals met elk hun eigen expertise.

 

De Functie:
Als Senior Servicedesk Medewerker ben je, samen met een team van specialisten, verantwoordelijk voor de gehele customer service. Je komt te werken in een team van circa vijf servicedesk medewerkers waarbij je ondersteuning biedt aan zowel klanten als leveranciers. Je weet eventuele storingen, problemen en wijzigingen die zich voordoen op de diensten die BeeSmart levert aan haar klanten snel en adequaat te analyseren en op te lossen. Naast de inhoudelijke kennis heb je kennis van de ITIL processen en kan je ze implementeren en onderhouden.

 

Inhoudelijk ben je zeer goed op de hoogte van de diensten die BeeSmart levert en lever je eerste- en tweedelijns ondersteuning. Daarnaast bewaak je de afgesproken Key Performance Indicatoren (KPI's) en signaleer je hierin afwijkingen. Je stuurt op continue verbetering en bent pro-actief in het initiëren van verbetervoorstellen. In deze functie rapporteer je direct aan de Operationeel Manager.

 

Als Senior Servicedesk Medewerker ben je tevens eerste aanspreekpunt ingeval van escalaties en fungeer je als sparringpartner van klanten in periodieke servicegesprekken. Je bespreekt rapportages en verbeteringen met de klant en voert deze door.

 

Je bent sparringpartner voor zowel de interne als externe opdrachtgevers. Er wordt dan ook van je verwacht dat je gevraagd én ongevraagd advies geeft, zonder daarbij deze klantrelatie uit het oog te verliezen. Je bedenkt (preventief) oplossingen voor storingen en bent de verbindende schakel tussen klant, techniek, commercie en overige leveranciers.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • In het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Voldoende technische- en (deels) commerciële kennis
 • Initiatiefrijk en in staat zelfstandig te kunnen opereren
 • Analytisch goed onderlegd
 • Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Minimaal ITIL Foundation gecertificeerd.
 • In staat ITIL processen te doorgronden en te implementeren
 • Basis kennis en ervaring op het gebied van netwerk omgevingen.
 • Basis kennis en ervaring met beveiligingsaspecten binnen netwerken.
 • Basis kennis en ervaring met dataverbindingen (xDSL/Dark Fiber/Glasvezel)
 • Klant-, resultaat- en kwaliteit gerichte houding
 • Doorzettingsvermogen en stressbestendig
 • De bereidheid te werken in storingsdiensten in roulatiesysteem met de overige engineers
 • In bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden wij jou?
BeeSmart biedt meer dan alleen een baan. De groei die de organisatie doormaakt biedt ook veel kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling op zowel de korte als de langere termijn. Je komt te werken in een enthousiast team van klantgerichte en zeer flexibele medewerkers. De markt waarin je beweegt is snel, innovatief en altijd in beweging.

 

Je start met een tijdelijke overeenkomst dat bij gebleken geschiktheid kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Daarnaast krijg je 160 vakantie uren per jaar met daarbovenop de beschikking over 104 ATV uren.

 

Wil je meer weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

 

Telefoon : 06-11046734
Mail : Mathieu@StaffMember.nl

 

Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden ITIL Service Helpdesk BeeSmart ICT Printing Servicedesk Teamleader Teamleider Manager Cloud Informatica HBO Nijverdal Netwerk Network Data VoiP

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer