Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Projectleider ICT - Dienstverlening

Plaatsingsdatum 12-10-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Enschede Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform afhankelijk van op...

Voor De Rolf Groep, ontwikkelaar van digitale leeroplossingen, zoeken wij een full time beschikbare en ter zake kundige

Projectleider ICT-dienstverlening


met standplaats Enschede


De Rolf groep

Ze houden van leren, sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. Maar vooral door ál hun kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland timmeren ze hard aan de weg.

 

De Rolf groep is een vooraanstaande totaalaanbieder van spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen, inrichtingsoplossingen en ICT-toepassingen voor het onderwijs en de kinderopvang. Een bevlogen organisatie die zichzelf tot doel heeft gesteld moderne leeromgevingen te creëren die het leerrendement en het plezier in leren vergroten.

 

Wat ze doen voor hun klanten doen ze ook voor de ca. 200 medewerkers. Als lerende organisatie delen ze zoveel mogelijk kennis en expertise met elkaar om iedereen te laten groeien. De drive om continu te willen verbeteren, de korte communicatielijnen, heldere afspraken en de nuchtere, realistische aanpak leiden tot hechte relaties met klanten, medewerkers én partners.

 

Betrouwbaarheid, kennis en expertise, no-nonsense-gedrag en loyaliteit zijn kenmerkende eigenschappen van de ruim 200 medewerkers werkend vanuit 4 vestigingen: Ochten, Enschede, Deventer en Amsterdam.

 

De IT-organisatie:
Qua IT is de Rolf groep is niet zomaar een IT-dienstverlener, maar een maatwerk serviceorganisatie en provider van het ‘eredivisie’ leerling platform genaamd ZuluConnect.

 

Ze staan náást hun klanten en leren elke dag van elkaar. Vanuit hun visie zetten ze IT geheel op maat en flexibel in. Hun locatie in Enschede bestaat uit een enthousiaste IT-club van ca. 40 medewerkers. Zij ontwikkelen, implementeren en beheren wij de IT-netwerken, concepten, diensten én het prijswinnende platform ZuluConnect bij 1500 Basisscholen in Nederland waarbij de transitie naar de Cloud centraal staat.

 

Jouw functie:
Als projectleider begrijp je dat ICT en nieuwe media in het moderne onderwijs onmisbaar zijn. Je bent daarom in staat om de regie te pakken om de aangeboden oplossingen, bestaande uit een mix van ICT-toepassingen en leermiddelen, tot een succesvol einde te brengen. Je hele werkwijze is er op gericht om de verwachtingen van de klant te overtreffen!

Hierbij ben je verantwoordelijk voor een efficiënte inzet van de juiste medewerkers en benodigde middelen. Omdat er altijd verschillende projecten beschikbaar zijn, zal het opstellen van een realistisch projectplan voor zowel standaard- als maatwerk projecten geen onbekend terrein voor jou zijn. Door jouw grote kennis van inhoudelijke informatie over het aanbod netwerk- en ICT-oplossingen ben jij hét aanspreekpunt voor de accountmanager en de klant.

Dit ben jij:

 • Je hebt HBO werk en denkniveau op het gebied van projectmanagement;
 • Je hebt kennis van ICT netwerken;
 • Je hebt brede hardware kennis op conceptueel niveau;
 • Je hebt 3 jaar ervaring opgedaan in het leiden van IT-projecten;
 • Je hebt kennis van projectmanagement technieken;
 • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus;
 • Je beschikt over de juiste hoeveelheid uitdrukkingsvaardigheid voor het voeren van inhoudelijke correspondentie naar klanten;
 • Je hebt affiniteit met primair onderwijs en kinderopvang;


Wat hebben we jou te bieden:

 • Een dynamische rol waarin eigen initiatief en inbreng van jouw expertise een voorwaarde zijn.
 • Een prima salaris met voldoende perspectief en alle moderne middelen.
 • 25 vakantiedagen plus 5,5 ATV dagen op jaarbasis.
 • Continu leren d.m.v. actieve leerlijnen, intervisie en toegang tot ruim 180 online trainingen en IT-certificeringen via onze eigen academie.
 • Persoonlijke aandacht om je carrière vorm te geven waarin jouw competentie- en loopbaanontwikkeling centraal staan.
 • Een functie die meegroeit met alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf én de onderwijsmarkt.
 • Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Enschede.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi!

Wanneer je meer wilt weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

 

Telefoon: 06-11 04 67 34
Mail: Mathieu@StaffMember.nl

 

Heb je geen verder informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Rolf Prince2 Projectleiding Projectleider ICT IT Netwerk Onderwijs Hardware Software Klanten Oplossingen Docenten Leerkrachten Managers Zulu Connect Digibord Office365 Google

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer