Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medewerker ICT Infodesk & Support

Plaatsingsdatum 12-10-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Enschede Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform afhankelijk van op...

Voor De Rolf Groep, ontwikkelaar van digitale leeroplossingen, zoeken wij een full time beschikbare en ter zake kundige

Medewerker ICT Infodesk & Support 

met standplaats Enschede.

 

De Rolf groep
Ze houden van leren, sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. Maar vooral door ál hun kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland timmeren ze hard aan de weg.

 

De Rolf groep is een vooraanstaande totaalaanbieder van spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen, inrichtingsoplossingen en ICT-toepassingen voor het onderwijs en de kinderopvang. Een bevlogen organisatie die zichzelf tot doel heeft gesteld moderne leeromgevingen te creëren die het leerrendement en het plezier in leren vergroten.

 

Wat ze doen voor hun klanten doen ze ook voor de ca. 200 medewerkers. Als lerende organisatie delen ze zoveel mogelijk kennis en expertise met elkaar om iedereen te laten groeien. De drive om continu te willen verbeteren, de korte communicatielijnen, heldere afspraken en de nuchtere, realistische aanpak leiden tot hechte relaties met klanten, medewerkers én partners.

Betrouwbaarheid, kennis en expertise, no-nonsense-gedrag en loyaliteit zijn kenmerkende eigenschappen van de ruim 200 medewerkers werkend vanuit 4 vestigingen: Ochten, Enschede, Deventer en Amsterdam.

 

De IT-organisatie:
Qua IT is de Rolf groep is niet zomaar een IT-dienstverlener, maar een maatwerk serviceorganisatie en provider van het ‘eredivisie’ leerling platform genaamd ZuluConnect.

 

Ze staan náást hun klanten en leren elke dag van elkaar. Vanuit hun visie zetten ze IT geheel op maat en flexibel in. Hun locatie in Enschede bestaat uit een enthousiaste IT-club van ca. 40 medewerkers. Zij ontwikkelen, implementeren en beheren wij de IT-netwerken, concepten, diensten én het prijswinnende platform ZuluConnect bij 1500 Basisscholen in Nederland waarbij de transitie naar de Cloud centraal staat.


Jouw baan

Als Medewerker  ICT Infodesk & Support help je scholen om de diverse soorten digitale leermiddelen en ICT-toepassingen zo efficiënt mogelijk te laten werken. Het innovatieve aanbod aan ICT-producten, diensten en toepassingen van de Rolf groep groeit continu. Actuele diensten en producten zijn o.a.:

 • Google apps for education
 • MDM (ZuluDesk)
 • Online werk en leeromgevingen
 • WiFi
 • Office 365
 • 3D printers
 • ZuluConnect
 • Touchscreens - Digiborden
 • Hardware

Met jouw passie voor- en opgebouwde kennis van ICT weet je problemen op afstand op te lossen. Of het nu gaat om uitdagingen met het gebruik van Windows werkplekken, het terugzetten van een back-up of toepassingsvragen bij iPads en/of chromebooks. Jij weet dit als geen ander op een klantvriendelijke manier op te lossen. Dit doe je aan de telefoon, via de mail of via remote tools.


Taken en verantwoordelijkheden:

Als Medewerker ICT Infodesk & Support hou je je voornamelijk bezig met het ondersteunen van leerkrachten en ICT coördinatoren met vragen op zowel eerstelijns- als tweedelijns niveau

Je bent niet alleen problemen aan het oplossen maar geeft advies over het gebruik van de verschillende toepassingen. Een deel van deze toepassingen ontwikkelt De Rolf Groep in eigen beheer.

Je registreert vragen, handelingen en oplossingen duidelijk en volledig in ons ticketsysteem. Voor diepgaande complexere klantvragen zoek je afstemming met collega’s in de derdelijn.

Dit ben jij:

 • Affiniteit met en kennis van ICT (netwerkkennis, hardware e.d.) is een must;
 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Beschik je over een MBO Niveau 3 of 4 opleiding met een flinke dosis werkervaring? Ook dan hopen we dat je solliciteert.
 • Je hebt ervaring in een functie/rol waarin je veel contact hebt met (interne) klanten;
 • Kennis en ervaring met Teamviewer is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een creatieve, servicegerichte en oplossingsgerichte instelling (klantgericht);
 • Je bent in staat om je snel nieuwe digitale mogelijkheden eigen te maken;
 • Je bent analytisch, je weet de juiste vraag plus oplossing te achterhalen.

Dit bieden wij

 • Een moderne en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris en een vaste reiskostenvergoeding;
 • Naast 25 vakantiedagen de beschikking over 5,5 ATV dagen op jaarbasis;
 • Volop mogelijkheid tot ontwikkeling;
 • Jouw functie groeit natuurlijk mee met alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf én de onderwijsmarkt.
Niet geheel onbelangrijk: De Rolf Groep stimuleert haar medewerkers om een leven lang te leren en biedt je nagenoeg onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden. 

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi!

Wanneer je meer wilt weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

Telefoon: 06-11 04 67 34
Mail: Mathieu@StaffMember.nl


Heb je geen verder informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Rolf Onderwijs ICT IT Netwerk Support Medewerker Helpdesk Hardware Software Klanten Oplossingen Docenten Leerkrachten Managers Zulu Connect Digibord Office365 Google

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer