Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Techniek en Service

Plaatsingsdatum 29-05-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Veenendaal Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Concurrerend - Op basis van opl...

Houd jij van techniek en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van:

                           
                               Manager Techniek en Services


bij Thercon B.V.

Onze opdrachtgever:
Thercon B.V. is exclusief importeur in Nederland van het Japanse warmtepomp- en airconditioning topmerk FUJITSU. Deze Japanse groep is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sector, met activiteiten in meer dan 120 landen.


Onze gemeenschappelijke missie is een gezond en comfortabel binnenklimaat creëren in woningen, winkels, restaurants, hotels, kantoren etc. En dat op een milieuvriendelijke manier.


De FUJITSU systemen zijn efficiënt en milieuvriendelijk omdat ze een minimum aan primaire energie verbruiken en een veelvoud aan klimaatcomfort leveren.

De Functie:

In deze nieuwe, leidinggevende, functie ben je verantwoordelijk voor onze “aftersales” afdeling warmtepompen en airco systemen van het merk Fujitsu.

 

Deze afdeling bestaat enerzijds uit: de helpdesk, de technische service dienst, de garanties, het afhandelen van schadeclaims, in- en verkoop van vervangingsonderdelen, en anderzijds uit: het bewaken van de kwaliteit van onze producten als wel de prestatie contracten op onze systemen in combinatie met het zorgdragen van een goed opgeleid netwerk van installateurs.

 

De doelstelling van deze functie is te realiseren dat elk product/systeem dat door ons in de markt wordt gezet een gezond en comfortabel binnenklimaat creëert waarbij gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie, conform onze missie. Daarnaast zorg je ervoor dat deze processen bijdragen aan onze optimale dienstverlening.

 

Taken en verantwoordelijkheden?
Je onderzoekt en inventariseert de kwaliteit van onze producten in hun operationele omgeving en hanteert hierbij ons beoogde kwaliteitsniveau als uitgangspunt. Je werkt nauwgezet aan een doel- en oplossingsgericht actieplan, en hiervoor werk je procedures uit. Je zorgt ervoor dat de uitgewerkte oplossingen grondig zijn getest, en op een consequente en duurzame manier worden toegepast.


Verder ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van je bevindingen en oplossingen. Hiervoor initieer en geef je opleidingen samen met de productmanager, en zorg je voor het tot stand komen van installatiehandleidingen, gebruiksaanwijzingen en syllabi.

Tot slot meet en controleer je of de resultaten van je acties leiden tot het kwaliteitsniveau dat we nastreven en zorg je ervoor dat deze bij elke product toepassing bewaakt blijven. Je geeft leiding en werkt nauw samen met je 3 teamgenoten, organiseert regelmatig overleg en brengt structuur aan in de afdeling. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de sales manager, productmanager en rapporteer je aan de directie.


Wie zoeken we?

Voor deze nieuwe functie zoeken we een enthousiaste persoonlijkheid die zowel op kennis- als op ervaringsniveau past in onderstaand profiel:

  • HBO/WO niveau Electro/Energie Techniek, WTB of Installatietechniek (HIT-W-E)
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werk ervaring en kennis van klimaat- warmtepompen en regel techniek
  • Beschikken over analyse- en denkkracht op strategisch niveau
  • Klantvriendelijk, servicegericht en ondernemend
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Je bent goed georganiseerd en kan taken prioriteren

Wat bieden we?

Werken bij Thercon betekent werken bij een ambitieuze, gedegen en klantvriendelijke organisatie. Het dienstverband dat je zal worden geboden is direct in dienst bij onze opdrachtgever met de nadrukkelijke intentie om deze bij gebleken geschiktheid om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. 

Daarnaast wordt je een concurrerend salaris, zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 23 vakantie dagen en 13 ATV dagen geboden. 

Thercon blinkt uit in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zijn er tal van interne en externe opleidingen en trainingen te volgen alsook de mogelijkheid om je te laten coachen op jouw vakgebied. Kortom een uitdagende functie in een informele en inspirerende werkomgeving.

Wil je meer weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:


Telefoon : 06-11046734
Mail : Mathieu@StaffMember.nl


Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Installatie techniek Warmtepompen Klimaat Airco Airconditioning Milieu Veenendaal WTB Werktuigbouw HTS HBO WO Universiteit Leidinggeven Managen Manager

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer