Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Sales and Service

Plaatsingsdatum 20-03-2017 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Ede Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Tussen de €3.000,- en - €4.200,...

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht / Gelderland zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en technisch zeer goed onderlegde en communicatief vaardige
                             
                                MANAGER SALES AND SERVICE

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van gebouw gebonden systemen voor zeer uiteenlopende toepassingen. Door haar innovatieve manier van werken, klantgerichtheid, en knowhow zijn zij in staat om de systemen niet alleen hoogwaardig kwalitatief te maken maar tegelijkertijd ook duurzaam en energie zuinig!

 

Door nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen zijn zij in staat gebleken om de systemen nagenoeg klimaat neutraal te produceren. Een ‘groenere’ wereld nastreven is dan ook één van de kernwaarden van deze organisatie.

 

De functie:
De Manager Sales and Service waar we naar zoeken krijgt de schone taak om de processen onder de loep te nemen en deze waar nodig te verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de geboden service naar klanten, waarborg je de kwaliteitsdoelstellingen en stel je onderhoudsplannen op.

Het ontwikkelen van klant specifieke Service Level Agreements (SLA’s) alsook het bieden van Customer Support behoort tot je takenpakket. De verkoop van Spare Parts en bijbehorende garantie bepalingen zijn ook onderdelen waar je verantwoordelijkheid voor draagt.

Uiteraard doe je dit niet in je eentje. Het team waarbinnen je gaat werken bestaat uit ca. 5 personen, inclusief jijzelf. In nauwe samenwerking met twee medewerksters Service voer je bovenstaande taken uit en overtref je verwachtingen van zowel je interne als externe klanten. Leeftijd is hierbij niet van belang, ervaring, persoonlijkheid en overtuigingskracht zijn dit wel.

Wat verwachten wij van jou?
Om voor deze functie in aanmerking te komen, herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Technische Bedrijfskunde. Afhankelijk van je persoonskenmerken en opgedane werkervaring in soortgelijke, technische, functie volstaat een MBO opleiding.
  • Je bent in het bezit van een VOL-VCA diploma of bereid deze te behalen
  • Je bent leergierig en hebt een passie voor techniek.
  • Je kunt zowel solistisch als in teamverband werken.
  • Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, maar weet ook zeer goed je grenzen te bewaken.
  • Je bent ambitieus en ziet persoonlijke groei als een voorwaarde om te functioneren.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent analytisch zéér goed onderlegd.
  • Je hebt goede kennis van een of meerdere moderne vreemde talen

Wat bieden wij jou?
De groeiende organisatie waarin je komt te werken is zeer professioneel. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontplooien en krijgt de verantwoordelijkheid die bij de statuur van deze functie past. De informele cultuur zorgt voor een prettige werkomgeving waar meegebrachte kennis en kunde voor vol aangezien wordt.

 

Ben jij dé geschikte Manager Sales and Service die graag aan bovenstaande verwachtingen voldoet? Dan zal onze opdrachtgever zéér goed voor je zorgen.

Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever, die een dienstverband van 40 uur per week voor de duur van één jaar klaar heeft liggen. Bij gebleken geschiktheid kan deze worden verlengd voor onbepaalde duur.

 

De zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op de opleiding en ervaring maar variëren tussen de ca. €3.000,- en €4.200,- bruto per maand.

 

Wil je meer weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

Telefoon : 06-11046734
Mail : Mathieu@StaffMember.nl

Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Manager Sales Service Techniek Werktuigbouw Werktuigbouwkunde Installatie Duurzaam Installatietechniek Gebouwbeheer Ede Utrecht Amersfoort Veenendaal

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer