Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: IT Projectmedewerker Buitendienst

Plaatsingsdatum 24-11-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Enschede Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Uitdagend en afhankelijk van op...

Voor De Rolf Groep, ontwikkelaar van digitale leeroplossingen, zoeken wij meerdere, full time beschikbare en ter zake kundige

 

IT PROJECTMEDEWERKERS BUITENDIENST (M/V)

 

met standplaats Enschede.

 

De Rolf groep
Ze houden van leren, sterker nog: ze zijn er vol van! Daarom helpen ze basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. Maar vooral door ál hun kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland timmeren ze hard aan de weg.


De Rolf groep is een vooraanstaande totaalaanbieder van spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen, inrichtingsoplossingen en ICT-toepassingen voor het onderwijs en de kinderopvang. Een bevlogen organisatie die zichzelf tot doel heeft gesteld moderne leeromgevingen te creëren die het leerrendement en het plezier in leren vergroten.


Wat ze doen voor hun klanten doen ze ook voor de ca. 200 medewerkers. Als lerende organisatie delen ze zoveel mogelijk kennis en expertise met elkaar om iedereen te laten groeien. De drive om continu te willen verbeteren, de korte communicatielijnen, heldere afspraken en de nuchtere, realistische aanpak leiden tot hechte relaties met klanten, medewerkers én partners.


Betrouwbaarheid, kennis en expertise, no-nonsense-gedrag en loyaliteit zijn kenmerkende eigenschappen van de ruim 200 medewerkers werkend vanuit 4 vestigingen: Ochten, Enschede, Deventer en Amsterdam.


De IT-organisatie
Qua IT is de Rolf groep is niet zomaar een IT-dienstverlener, maar staan náást hun klanten en leren elke dag van elkaar. Vanuit hun visie zetten ze IT geheel op maat en flexibel in. Hun locatie in Enschede bestaat uit een enthousiaste IT-club van ca. 40 medewerkers. Zij ontwikkelen, implementeren en beheren wij de IT-netwerken, concepten, diensten én het prijswinnende platform ZuluConnect bij 1500 Basisscholen in Nederland waarbij de transitie naar de Cloud centraal staat.

 

Jouw baan
Als IT projectmedewerker buitendienst ben je een zeer belangrijke schakel in de IT-dienstverlening van De Rolf Groep. Jij verzorgt de operationele implementatie en migratie van de IT oplossingen op locatie bij basisscholen in heel Nederland. Je wordt hierin ondersteund door het projectteam op kantoor. Soms vragen specifieke projecten extra aandacht zodat je ook weleens een dag op kantoor doorbrengt en met jouw collega’s zorgt voor de juiste afstemming.


Met een eigen bedrijfswagen gevuld met alle benodigde middelen ga je iedere dag vanuit huis op pad naar basisscholen in Nederland. Eenmaal aangekomen ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de migratie, de installatie en het testen van onze maatwerk IT-oplossingen. Zodra jij zeker weet dat alles werkt zoals het hoort demonstreer je de werking aan de klant, zodat zij direct aan de slag kunnen!


Kortom, een afwisselende buitendienstfunctie waarin je jouw technische kennis en vaardigheden inzet, maar waarin je vooral de klant blij maakt met jouw servicegerichte instelling. Je bent écht het visitekaartje!

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4, richting ICT;
 • Je beschikt over een Rijbewijs B(E);
 • Je hebt kennis van server-infrastructuur, datanetwerken, netwerkcomponenten en Windows;
 • Kennis en ervaring op het gebied van Linux is een pre;
 • Je denkt in oplossingen;
 • Je kunt projectmatig werken en bent goed in het stellen van prioriteiten;
 • Je bent flexibel en zelfstandig;
 • Je bent integer, kan goed luisteren en wil graag mensen verder helpen;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure i.v.m. het werken op basisscholen.

 

Wat mag jij van de Rolf groep verwachten?
Allereerst mag je een ontzettend leuke baan vol met innovatieve uitdagingen en een topteam om mee te werken, verwachten. Je komt te werken bij een organisatie die steeds verder groeit. Er is dus altijd iets te leren!


Uiteraard ontvang je een uitdagend salaris gebaseerd op je leeftijd en ervaring. Daarnaast kent de Rolf groep ook nog de volgende arbeidsvoorwaarden:

 

 • 25 vakantiedagen plus 5,5 ATV dagen op jaarbasis;
 • Alle moderne middelen die je nodig hebt; laptop, IPad, Smartphone en een eigen bedrijfswagen;
 • Persoonlijke aandacht om jouw carrière vorm te geven waarin ontwikkeling centraal staat.
 • Een functie die meegroeit met alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf én de onderwijsmarkt.
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en alle ruimte voor eigen initiatief;
 • Een professionele, maar informele werkomgeving met leuke collega’s en leuke klanten;

 

Last but not least: De Rolf Groep verwacht dat medewerkers continue (bij)leren. Dit doe je door actieve leerlijnen, intervisie en onbeperkt toegang tot ruim 180 online trainingen en IT-certificeringen via de eigen academie. Je mág je dus niet alleen ontwikkelen, men ruimt er tijd voor in!


Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi!


Wanneer je meer wilt weten over het bedrijf of de functie, neem dan contact op met Mathieu van Strijp van StaffMember:

 

Telefoon: 06-11 04 67 34
Mail: Mathieu@StaffMember.nl


Heb je geen verder informatie nodig en wil je direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en upload je CV!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden De Rolf Groep Enschede Nederland IT MBO4 Netwerk Windows Linux Server Buitendienst Project Medewerker

Contactgegevens

Contactpersoon Mathieu Van Strijp

Vestigingsplaats

Solliciteer